Handlare 2018-10-31T14:07:35+00:00

ÖVERSIKT

Vårt erbjudande handlar egentligen inte om kvitton utan snarare en möjlighet för dig som handlare att underlätta för din kund att komma tillbaka. Detta kan du göra vid själva besöket, men du får också tillgång till anonymiserad data för att effektivisera ditt erbjudande framöver.

STÖDJER ALLA BETALKORT

Rezeet stödjer alla typer av betalkort samt utgivare.

DATA

Desto mer data en handlare har tillgång till, desto lättare är det att identifiera mönster och trender.

100% AUTOMATISERAD

Du tar betalt precis som vanligt, vi sköter resten!

KOSTNADSFRITT

Ja det stämmer, det är helt kostnadsfritt för dig som handlare att prova digitala kvitton.

Ingen integration, det bara fungerar!

Om vi redan är integrerade med ditt kassasystem så behöver du bara anmäla ditt intresse så är du igång på några timmar, helt utan kostnad! Ingen integration eller köp av hårdvara, det bara fungerar. Hör av dig till oss kring status för just ditt kassasystem!

Kontakta oss

Beställ vår broshyr för mer information


  Personifierad kundupplevelse

  Framtidens fysiska handel handlar om att personifiera kundupplevelsen, men samtidigt respektera dina kunders personliga integritet. Vi kan avlasta en stor del av det jobb som GDPR innebär och istället vända det till en möjlighet. Med hjälp av vår helt unika lösning hjälper vi dig att effektivisera ditt erbjudande och göra det synligt för kunden.

  Kontakta oss

  VIDEO DEMO

  Klicka på PLAY för att se hur mycket enklare din vardag kan bli

  ÄR EN GRÖN PROFIL VIKTIGT FÖR DIG?

  Många kvitton slängs direkt efter inköp vilket gör det svårt att försvara hyvling av skog enbart för att producera papperskvitton. Vi tycker inte att det känns rätt, speciellt inte eftersom det nu finns finns ett miljövänligt alternativ. Och vi lovar, våra kvitton fastnar aldrig i skrivaren.

  Kontakta oss

  Det är lätt att erbjuda digitala kvitton, det svåra är att få kunder att registrera sig för lösningen eftersom det ofta är för omständligt. Rezeet är en unik lösning för nöjdare kunder.

  Oberoende tjänsteleverantör

  Önskar du byta betallösning framöver har Rezeet möjlighet att fungera på alla plattformar vilket gör att du som handlare ej behöver oroa dig för viss inlåsningseffekt.

  Integration

  I bästa fall kräver inte Rezeet någon integration alls, och i sämsta fall en begränsad integration.

  Stödjer alla betalkort

  Många lösningar stöder bara vissa kortutgivare, Rezeet stödjer alla betalkort. Inom kort även mobilbetalningar samt flertalet wearables.

  Onboarding

  Glöm köbildning i kassan. Kund kan registrera sig hemma i soffan, och oavsett betallösning eller handlare så registrerar sig kund endast vid ett tillfälle.

  Oberoende tjänsteleverantör

  Önskar du byta betallösning framöver har Rezeet möjlighet att fungera på alla plattformar vilket gör att du som handlare ej behöver oroa dig för viss inlåsningseffekt.

  Integration

  I bästa fall kräver inte Rezeet någon integration alls, och i sämsta fall en begränsad integration.

  Stödjer alla betalkort

  Många lösningar stöder bara vissa kortutgivare, Rezeet stödjer alla betalkort. Inom kort även mobilbetalningar samt flertalet wearables.

  Onboarding

  Glöm köbildning i kassan. Kund kan registrera sig hemma i soffan, och oavsett betallösning eller handlare så registrerar sig kund endast vid ett tillfälle.

  Så mycket mer än digitala kvitton

  Det stämmer att vi gör det lätt att komma igång med digitala kvitton, både för kund och handlare.  Det initiala misstaget vissa handlare gör är att tro det räcker med att erbjuda lösningar som digitala kvitton och lojalitetsprogram, utan att tänka på användarvänlighet. Vår plattform hjälper dig som handlare att t.ex koppla ditt befintliga lojalitetsprogram till dina kunders betalsätt, vare sig det gäller kort, mobilen eller wearables. Vi tror inte på att begränsa kunden som t.ex måste använda ett specifikt betalsätt för att kunna knyta en närmare kontakt med dig som handlare. Oavsett vilken typ av lösning du erbjuder så kan vi koppla den till dina kunders betalsätt.

  Kontakta oss

  VANLIGA FRÅGOR

  Har du fler funderingar? Du hittar fler frågor och svar HÄR

  Vad gör Rezeet bättre än övriga tjänster på marknaden? 2018-08-07T14:01:05+00:00

  Till att börja med så tror vi att analyserad data, oavsett om den kommer i anonymiserad form är det som tillför störst värde för handlare, inte digitala kvitton i sig. Ur ett kundperspektiv så är vår ståndpunkt att en kund måste kunna få göra ett inköp och därefter ha tillgång till kvittot digitalt utan att riskera bli analyserad.

  Men tillbaka till ruta ett, för att kunden ska registrera sig för digitala kvitton måste tjänsten stödja alla kort, men framför allt måste det vara smidig att komma igång med tjänsten. Med Rezeet slipper kunden skapa ett konto på handlarens hemsida eller registrera sig vid inköpstillfället, men framför allt så räcker det att kunden endast registrerar sig vid ett tillfälle, och får därefter digitala kvitton från alla anslutna butiker, oavsett betallösning hos handlaren. Denna helt unika egenskap gör att kunden mest troligt redan registrerat sig för digitala kvitton när hen besöker just din butik. För att handlaren ska få tillgång till så mycket data som möjligt begränsar vi heller inte digitala kvitton till medlemskap i lojalitetsprogram, vi har också skapat en app som gör det smidigt för kund att hitta sitt kvitto efter inköp. Men kanske bäst av allt, för dig som handlare är Rezeet otroligt kostnadseffektiv och smidigt att komma igång med eftersom vi inte kräver integration i t.ex din terminal.

  Förutom digitala kvitton, vad kan vi få hjälp med? 2018-08-03T11:17:03+00:00

  Digitala kvitton ska ses som ett sätt att underlätta för dina kunder att göra inköp, men även kostnadsbesparing och miljöpåverkan. Den verkliga nyttan för dig som handlare än däremot den data vi kan analysera åt dig. Även om kunden förblir anonym så kan du få ut en mängd information om hur dina kunder beter sig, allt för att effektivisera ditt erbjudande.

  Du kommer inom kort även kunna koppla ditt befintliga lojalitetsprogram till dina kunders betalsätt, ja faktum är att det är helt upp till dig som handlare att koppla valfri tjänst till dina kunders betalsätt.

  Stödjer Rezeet både kassakopplade och fristående terminaler? 2018-08-03T11:10:02+00:00

  Om du aktiverar tjänsten via din terminalleverantör så måste din terminal vara ansluten till din kassa. Väljer du att aktivera tjänsten via din inlösare stödjer vi även fristående terminaler, oavsett leverantör. Vi rekommenderar dock alltid en terminal som är ansluten till din kassa för en bättre upplevelse rent generellt.

  Hur vet jag om kunden registrerat sig för Rezeet? 2018-08-03T10:59:10+00:00

  Det beror lite på vilket kassasystem du använder. I vissa system kan vi meddela om kunden har registrerat sig för digitala kvitton, då skrivs ej något papperskvitto ut, istället får kunden en notifikation i sin mobil vid köptillfället. I andra fall får du alltid ett val i kassan på att skriva ut, eller spara ner kvittot digitalt. För att kunna göra ett val måste du fråga kunden. Du kan välja att spara ner kvittot digital om kunden registrerat sig för Rezeet, alternativt om kunden ej önskar något kvitto.

  Kan jag knyta kundens kvitto till vårt lojalitetsprogram? 2018-08-03T10:30:31+00:00

  Ja absolut, däremot kommer en kopia av kvittot även att presenteras i vår app så att kunden får en så användarvänlig tjänst som möjligt. Vi tror inte att kunder ska behöva skapa X antal konton, alternativt behöva ladda ner X antal appar för att få tillgång till sina kvitton. Det finns tjänster på marknaden där kvittot endast är åtkomligt via handlarens lojalitetsprogram. Vi uppskattar alla tjänster som på något sätt bidrar till en bättre miljö, men istället för att försöka begränsa kunden så fokuserar Rezeet på att göra det så smidigt som möjligt för kunden att få tillgång till sitt kvitto, vi hoppas att du håller med.

  Behöver jag som handlare vara orolig för vad som händer med vår data? 2018-08-03T10:23:00+00:00

  Nej självklart inte! Rezeet följer det avtal som skrivs med dig som handlare där du kan känna dig helt säker. För att kunna erbjuda tjänsten till en så bra kostnadsbild som möjligt kommer Rezeet att erbjuda analys av den egna handlarens data, men detta är inte ett krav utan möjlighet för dig som handlare att effektivisera ditt erbjudande.

  FÖRDELAR MED SMARTA DIGITALA KVITTON

  ”En lösning som begränsar kundens betalsätt, kräver medlemskap i lojalitetsprogram eller osmidig registrering är inte en seriös satsning på miljön.”

  KOM IGÅNG!

  Tillsammans med våra partners erbjuder vi en plattform med högsta säkerhet där du som handlare kan känna dig helt trygg med att vi följer regelkrav som GDPR och PCI-certifiering.

  Våra samarbetspartners

  FRAMTIDENS KUNDUPPLEVELSE ÄR REDAN HÄR
  KONTAKTA OSS IDAG

  Vi kan hjälpa dig som handlare med väldigt mycket, men du måste första steget!

  Kontakt

  Vi nås med fördel via email.